موسسه بین المللی آلومینیوم: تقاضای جهانی آلومینیوم امسال 5.4 درصد کاهش خواهد یافت


دبیر کل موسسه بین المللی آلومینیوم پیش بینی می کند تقاضای جهانی این فلز در سال 2020 میلادی نسبت به سال قبل با افت 5.4 درصدی روبرو خواهد شد.به گزارش پلاتس، میلز پروسر موسسه بین المللی آلومینیوم تاکید کرد: رشد تولید و کاهش تقاضا موجب خواهد شد تا ذخایر جهانی آلومینیوم در سال 2020 با افزایش روبرو شود. پیش بینی ما این است که تقاضا امسال با افت 5.4 درصدی مواجه خواهد شد.

بر اساس این گزارش وی افزود: البته تقاضای آلومینیوم در میان مدت همچنان با رشد مستحکمی همراه خواهد بود چرا که دولتها همچنان در پروژه های زیرساختی و عمرانی و بخش های خودروسازی سرمایه گذاری می کنند تا رشد و رونق اقتصادی خود را پس از شیوع ویروس کرونا سرعت بخشند.دبیر کل موسسه بین المللی آلومینیوم تاکید کرد: علت اصلی افزایش تولید آلومینیوم در سال 2020 این است که تعطیلی و خاموش کردن کارخانه های تولید که بهره وری آنها به عرضه مداوم انرژی الکتریکی بستگی دارد، سخت و دشوار است. 

وی تصریح کرد: تولید آلومینیوم در سال 2019 میلادی به 63.7 میلیون تن رسیده است. آمارهای ما نشان می دهد تولید این فلز راهبردی تا پایان ماه می 2020 آن هم به خاطر شیوع ویروس کرونا هیچ گونه کاهشی نداشته و در واقع با افزایش نسبی نیز روبرو شده است. آمارهای رسمی نشان می دهد تولید در آمریکای شمالی، خلیج فارس و چین با افزایش و در آفریقا آمریکای جنوبی و سایر مناطق آسیا و غرب اروپا با کاهش همراه بوده است.پیش بینی می شود رشد بازار آلومینیوم در میان مدت و بلندمدت به طور متوسط به 2 تا 4 درصد خواهد رسید که این رقم بالاتر از متوسط رشد اقتصادی جهان است. علت اصلی این مساله آن است که تقاضا از رشد جمعیت و نیاز به ساختمان های بیشتر، رشد تقاضای خودرو و بسته بندی تبعیت خواهد کرد. پیش بینی می شود تقاضای جهانی آلومینیوم از 90 میلیون تن در حال حاضر به 150 میلیون تن تا سال 2040 خواهد رسید.

پروسر افزود: وجود مازاد ظرفیت تولید یک مشکل بزرگ در صنعت جهانی آلومینیوم است به خصوص پس از وجود مازاد عرضه در بازار در سال 2019 و اوایل امسال که فشار زیادی را بر قیمت وارد کرده است.کاهش قیمت جهانی آلومینیوم موجب شده است تا برخی از شرکتهای بزرگ جهان از تعطیلی برخی واحدهای تولیدی خود خبر دهند. اوایل امسال برخی تحلیلگران اعلام کردند که یک چهارم ظرفیت تولید آلومینیوم جهان در قیمتهای کنونی مقرون به صرفه نخواهد بود و به نظر می رسد ادغام برخی واحدهای تولیدی بزرگ آلومینیوم جهان منطقی خواهد بود.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان