اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرد: رشد 47 درصدی تقاضای انرژی جهان تا سال 2050


اداره اطلاعات انرژی آمریکا در تازه ترین چشم انداز انرژی بین المللی خود پیش بینی کرده است که تقاضای جهانی انرژی تا سال 2050 میلادی بیش از 47 درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش پلاتس، اداره اطلاعات انرژی آمریکا همچنین پیش بینی کرده است که نفت همچنان مهمترین منبع تامین انرژی جهان باقی خواهد ماند، آن هم در شرایطی که استفاده از انرژی های تجدیدپذیر با رشد فزاینده ای روبرو خواهد شد.

گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشانگر چالش های جدی برای گذار از سوخت های فسیلی به سوی انرژی های تجدیدپذیر با هدف کاهش آلاینده ای کربنی و مقابله با گرمایش زمین است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرد تقاضای جهانی انرژی تا 30 سال آینده 47 درصد افزایش خواهد یافت که مهمترین عامل آن رشد اقتصادی و جمعیت خواهد بود به خصوص در کشورهای آسیایی در حال توسعه .

سوخت های مایع 28 درصد تقاضای جهانی انرژی را تشکیل خواهد داد و این رقم برای انرژی های تجدیدپذیر 27 درصد خواهد بود. این رقم نشانگر رشد 36 درصدی تقاضای سوخت های فسیلی و 165 درصدی تقاضا برای انرژی های تجدیدپذیر نسبت به سال 2020 میلادی است.

پیش بینی می شود تقاضای جهانی حمل و نقل تا سال 2025 میلادی به سطح قبل از بحران شیوع ویروس کرونا در سال 2019 خواهد رسید.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرده است رشد اقتصادی جهان سالیانه به طور متوسط به 2.8 درصد خواهد رسید و قیمت نفت در سال 2050 میلادی به 95 دلار در هر بشکه می رسد.

تقاضا برای فرآورده های نفتی نیز طی 30 سال آینده افزایش خواهد داشت که مهمترین عامل آن رشد تقاضا برای سفر و حمل و نقل خواهد بود.

البته افزایش چشمگیر استفاده از خودروهای برقی تاثیر زیادی بر کاهش رشد مصرف انرژی های فسیلی خواهد داشت.

مصرف جهانی گاز نیز تا سال 2050 با رشد 31 درصدی روبرو خواهد شد. اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرده است که انرژی های تجدیدپذیر 90 درصد برق تولیدی در کشورهای در حال توسعه را طی سال های 2020 تا 2050 تشکیل خواهد داد.

سهم گاز طبیعی در انرژی جهان در این مدت از 24 درصد به 22 درصد کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام /

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان