با مهمترین رویداد های اقتصادی هفته جاری آشنا شویم


تحلیلگران بازارهای بین المللی بر این باورند که مهمترین رویداد های اقتصادی هفته جاری انتشار آمارهای اشتغال آمریکا در ماه آوریل خواهد بود. به گزارش اینوستینگ، وزارت کار امریکا قصد دارد جمعه آینده آمارهای اشتغال در ماه آوریل را منتشر کند. پیش بینی می شود چشم انداز کلی بازار کار آمریکا طی ماه آوریل ناامید کننده بوده و بیش از 21 میلیون فرصت شغلی در این مدت از دست رفته باشد.

این در حالی است که در ماه مارس نیز 701 هزار فرصت شغلی در آمریکا از بین رفته بود، آن هم پس از 113 ماه رشد متوالی اشتغالزایی. پیش بینی می شود نرخ بیکاری آمریکا طی ماه آوریل به 16 درصد خواهد رسید. طی 6 هفته گذشته بیش از 30 میلیون آمریکایی درخواست دریافت بیمه بیکاری ثبت کرده اند که معادل 18.4 درصد جمعیت نیروی کار این کشور است.

دومین رویداد مهم هفته جاری، تنش های تجاری بین آمریکا و چین پس از اظهارات روز جمعه دونالد ترامپ است که تهدید به افزایش تعرفه های تجاری علیه پکن کرده است. ترامپ قصد دارد پکن را به بهانه ناکامی در مهار ویروس کرونا جریمه کند.

با مهمترین رویداد های اقتصادی هفته جاری آشنا شویم!

مهمترین رویداد های اقتصادی هفته جاری

سومین رویداد مهم نیز بازگشایی تدریجی اقتصاد کشورهای اروپایی است. ایتالیا و آلمان قصد دارند بخشی از کارخانه های صنعتی، مدارس موزه ها و کلیساها را بازگشایی کنند. کشورهای اروپایی طی هفته های اخیر یکی از شدیدترین تدابیر قرنطینه ای را برای مقابله با ویروس کرونا اتخاذ کرده اند.

دولتها در سراسر جهان نگران موج دوم شیوع ویروس کرونا هستند. بانک مرکزی اروپا پیش بینی کرده است اقتصاد منطقه یورو طی سه ماه جاری با افت 15 درصدی روبرو می شود. برخی ایالتهای آمریکا نیز برای بازگشایی تدریجی فعالیت های اقتصادی آماده شده اند.

چهارمین رویداد مهم انتشار پیش بینی های جدید اقتصادی از سوی بانک مرکزی انگلیس است. بعید به نظر می رسد بانک مرکزی انگلیس در نشست پنجشنبه خود سیاستهای پولی را تغییر دهد.  بانک مرکزی انگلیس در ماه مارس دو بار نرخ بهره را کاهش داد و آن را به 0.1 درصد رسانده است.

پنجمین رویداد مهم نیز تحولات مربوط به بازار جهانی نفت و قیمت انرژی است. توافق اوپک و متحدانش برای کاهش تولید موجب افزایش نسبی قیمت نفت در روز جمعه گذشته شد. قیمت نفت برنت در سال 2020 تاکنون حدود 60 درصد کاهش داشته و ماه گذشته به پایین ترین سطح در 21 سال اخیر رسید.  اوپک روسیه و سایر تولیدکنندگان نفت توافق کرده اند تا از اول ماه می تولید روزانه خود را 9.7 میلیون بشکه کاهش دهند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان