تقویم اقتصادی هفته جاری: از اظهارات رئیس فدرال رزرو تا آمارهای مهم اقتصادی آمریکا


 

آمارهای مهم اقتصادی آمریکا

تقویم اقتصادی هفته جاری: از اظهارات رئیس فدرال رزرو تا آمارهای مهم اقتصادی آمریکا : تحلیلگران و فعالان بین المللی بر این باورند که اظهارات جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا در کنگره و همین طور انتشار آمارهای خرده فروشی آمریکا می تواند مهمترین رویدادهای اقتصادی هفته جاری باشد. به گزارش اینوستینگ، جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا قصد دارد سه شنبه و چهارشنبه در بین نمایندگان کنگره درباره سیاست های پولی بانک مرکزی شهادت دهد. سرمایه گذاران بین المللی منتظر روشن شدن چشم انداز سیاست های فدرال رزرو آمریکا به خصوص در زمینه خریداری اوراق قرضه و نرخ بهره هستند.

هفته گذشته فدرال رزرو پیش بینی کرد که اقتصاد آمریکا طی سال 2020 میلادی بیش از 6.5 درصد افت خواهد کرد و نرخ بیکاری نیز به 9.3 درصد خواهد رسید. مقام های فدرال رزرو وعده داده اند تا طی سالهای آینده نیز از اقتصاد آمریکا در برابر شوک ناشی از ویروس کرونا حمایت کنند.

تقویم اقتصادی هفته جاری: از اظهارات رئیس فدرال رزرو تا آمارهای مهم اقتصادی آمریکا :

دومین رویداد مهم هفته جاری، انتشار آمارهای خرده فروشی در آمریکا طی ماه می خواهد بود. این آمارها قرار است سه شنبه منتشر شود و می تواند به خوبی وضعیت هزینه های مصرفی در اقتصاد را نشان دهد. خرده فروشی در ماه آوریل با افت شدید 16.4 درصدی روبرو شد ولی اقتصاددانان امیدوارند که با بازگشایی تدریجی اقتصاد آمریکا این رقم در ماه می با رشد 8 درصدی روبرو شود.

تعداد مدعیان دریافت بیمه بیکاری نیز پنجشنبه اعلام خواهد شد. این رقم هفته گذشته به 1.5 میلیون نفر رسیده که نشانگر افت تعداد مدعیان برای دهمین هفته متوالی است.

سومین رویداد مهم هفته جاری، روند ارزش سهام شرکتها در بورس وال استریت خواهد بود. در حالی که اقتصاد آمریکا به تدریج در حال رشد و رونق و رهایی از رکود شدید ناشی از ویروس کرونا است، برخی مدیران صندوق های سرمایه گذاری در حال ارزیابی ارزش سهام خود هستند.

این در شرایطی است که ارزش شاخص اس اند 500 طی ماه گذشته تنها 4.5 درصد رشد داشته است.سرمایه گذاران به دقت آمارهای اقتصادی و مالی شرکتهای بزرگ را زیر نظر دارند تا برای بازگشت به بازار سرمایه تصمیم گیری کنند.

چهارمین رویداد مهم هفته جاری، تصمیم احتمالی بانک مرکزی انگلیس برای گسترش تدابیر محرک اقتصادی برای مقابله با تبعات منفی ویروس کرونا است. اقتصاد انگلیس طی ماه آوریل 20 درصد افت داشته که این بیشترین کاهش تولید ناخالص داخلی در 300 سال اخیر به شمار می رود. اقتصاد بریتانیا در واقع اکنون اندازه سال 2002 میلادی شده است. پیش بینی می شود بانک مرکزی انگلیس 150 میلیارد پوند دیگر در نشست پنجشنبه خود برای مقابله با تبعات ویروس کرونا اختصاص دهد. آمارهای بیکاری تورم خرده فروشی و قیمت مسکن انگلیس نیز هفته جاری منتشر می شود.

پنجمین رویداد مهم نیز هفته شلوغ پیش روی اتحادیه اروپا است. رئیس کمیسیون اروپا قرار است دوشنبه با نخست وزیر انگلیس دیدار کند تا مذاکرات به بن بست رسیده پسابرگزیت از سر گرفته شود. تاکنون مذاکرات بر سر توافقنامه تجارت آزاد پیشرفت چندانی نداشته است.  روزهای پنجشنبه و جمعه نیز رهبران اتحادیه اروپا با یکدیگر دیدار و درباره صندوق رونق اقتصادی مذاکره خواهند کرد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان