سرمایه گذاران بین المللی طی روزهای آینده با نااطمینانی و نوسانات بیشتری در بازار روبرو خواهند شد.
تریدینگ اکونومیکس نوشت: مواضع اخیر فدرال رزرو آمریکا برای افزایش نرخ بهره و تشدید نگرانی ها درباره حمله احتمالی روسیه به اوکراین مهمترین عامل نوسانات احتمالی بازارهای بین المللی طی روزهای آینده خواهد بود.
در آمریکا همه نگاه ها به متن مذاکرات نشست اخیر کمیته بازار آزاد فدرال رزرو ، آمارهای خرده فروشی، تورم تولیدکننده و امارهای مسکن خواهد بود.
از جمله آمارهای مهم دیگری که قرار است طی روزهای آینده منتشر شود، نرخ تورم چین، کانادا و ژاپن و نرخ بیکاری بریتانیا و رشد اقتصادی ژاپن خواهد بود.
تشدید تنش های ژئوپلیتیک نیز می تواند موجب بالا رفتن نوسانات و نااطمینانی ها در بازارهای جهانی شود. آمریکا بار دیگر روز جمعه هشدار داده است که اشغال اوکراین توسط روسیه هر زمانی ممکن است رخ دهد. پس از این هشدار آمریکا، قیمت طلا به بالاترین سطح در 3 ماه اخیر رسید و قیمت نفت نیز به 94 دلار در هر بشکه رسیده است.
متن مذاکرات نشست اخیر فدرال رزرو آمریکا قرار است چهارشنبه منتشر شود. طی روزهای آینده قرار است انتظارات تورمی مصرف کننده در آمریکا، قیمت های تولیدکننده ، تولیدات صنعتی و آمارهای بخش مسکن منتشر شود.
در بریتانیا نیز پیش بینی می شود نرخ تورم سالیانه نزدیک به بالاترین سطح خود در 300 سال اخیر باشد، یعنی 5.4 درصد در ژانویه. از سوی دیگر پیش بینی می شود نرخ بیکاری بریتانیا نیز به پایین ترین سطح خود در یک سال و نیم گذشته یعنی 4.1 درصد برسد.
در منطقه یورو نیز دومین برآورد رسمی از رشد اقتصادی در سه ماه پایانی 2021 منتشر خواهد شد. شاخص اعتماد مصرف کننده در منطقه یورو و شاخص اعتماد اقتصادی در آلمان نیز قرار است طی روزهای آینده منتشر شود.
در چین نیز امارهای مربوط به تورم مصرف کننده و تولیدکننده منتشر خواهد شد. این در حالی است که دولت چین فشار زیادی را برای کنترل قیمت کالاها وارد کرده است. پیش بینی می شود تورم تولیدکننده در چین به کمتر از 9.4 درصد برسد که پایین ترین رقم در 6 ماه گذشته است. تورم مصرف کننده نیز احتمالا به یک درصد خواهد رسید که کمترین میزان در 4 ماه اخیر است.
انتهای پیام /
بدون نظر