بهای جهانی طلا در آغاز مبادلات دوشنبه تحت تاثیر کاهش بازدهی اوراق قرضه 10 ساله خزانه داری آمریکا با افزایش روبرو شده است.
به گزارش اینوستینگ، قیمت هر اونس طلا امروز با 0.05 درصد افزایش به بیش از 1837 دلار رسیده است.
به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی عامل اصلی افزایش قیمت طلا ، کاهش بازدهی اوراق قرضه خزانه داری آمریکا و افت ارزش دلار بوده است. قیمت این فلز گرانبها هم اکنون نزدیک به بالاترین سطح خود در 3 ماه اخیر رسیده است.
سرمایه گذاران بین المللی منتظر انتشار آمارهای مهم تورم آمریکا هستند. پیش بینی می شود با انتشار آمارهای تورم آمریکا بازارهای بین المللی دستخوش نوساناتی شود.
پس از انتشار آمارهای مایوس کننده اشتغال آمریکا در ماه آوریل، ارزش دلار به پایین ترین سطح خود در 2 ماه اخیر رسیده است. بازدهی اوراق قرضه ده ساله خزانه داری امریکا نیز به کمتر از 1.60 درصد رسیده است. این مساله تاثیر زیادی بر افزایش تقاضای طلا دارد.
فعالان بازار در انتظار انتشار آمارهای قیمت های مصرف کننده در آمریکا در روز چهارشنبه هستند تا میزان فشار تورمی و سیاست پولی آینده فدرال رزرو را مورد بررسی قرار دهند.
رئیس فدرال رزرو شیکاگو گفته مقامات فدرال رزرو می خواهند نرخ تورم بالاتر برود، سطح دستمزدها افزایش یابد و چند ماه پیاپی تعداد فرصت های شغلی جدید به حدود یک میلیون شغل برسد تا بتوانند در مورد انقباضی کردن سیاست پولی تصمیم بگیرند.
قیمت جهانی نفت نیز در پی تحولات اخیر آمریکا با کاهش روبرو شده است. حمله هکری به بزرگترین خط لوله انتقال سوخت امریکا موجب شده تا برخی از پالایشگاه های این کشور تولید خود را کاهش دهند و این مساله موجب افت تقاضای نفت خام شده است.
به نظر می رسد فعالیت این خط لوله تا پایان هفته جاری نیز از سرگرفته نخواهد شد. قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال با با 48 سنت معادل 0.70 درصد کاهش به 67 دلار و 84 سنت رسید.
قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا هم با 44 سنت معادل 0.68 درصد کاهش به 64 دلار و 48 سنت رسید.
شرکت کلونیال اعلام کرده است که فعالیت این خط لوله را برای مهار تهدید ناشی از حمله سایبری متوقف کرده است. این حمله روز جمعه به وقوع پیوسته است. این حمله موجب قطع عرضه 2.5 میلیون بشکه در روز بنزین، گازوئیل و سوخت جت از طریق این خط لوله 8850 کیلومتری شده است. این خط لوله حدود نیمی از عرضه سوخت سواحل شرقی آمریکا را در اختیار دارد.
انتهای پیام /
بدون نظر