تحلیلگران اقتصادی شرکت کننده در سمینار بورس فلزات لندن بر این مساله تاکید کردند که چین همچنان نقش مثبتی بر تقاضا و قیمت فلزات خواهد داشت.
به گزارش پلاتس، سخنرانان در سمینار بورس فلزات لندن اعلام کردند: علی رغم کاهش رشد اقتصادی چین و نگرانی های مربوط به بخش مسکن این کشور که می تواند موجب تغییرات ساختاری شود، اقتصاد چین همچنان تاثیر مثبتی بر قیمت و تقاضای کامودیتی های مختلف به خصوص فلزات خواهد داشت.
بر اساس این گزارش تحلیلگران اقتصادی معتقدند، اقدامات چین برای کاهش تولید آلاینده های کربنی تا سال 2060 میلادی به همراه سایر تلاش های جهانی، می تواند موجب رشد فزاینده تقاضا برای فلزات شود.
یک تحلیلگر ارشد اقتصادی در این باره گفت: نقش چین در مسیر بازار فلزات را نباید دست کم گرفت. پیش بینی می شود چین 45 تا 57 درصد مصرف جهانی فلزات پایه و اساسی را در اختیار خواهد داشت و بزرگترین پالایش کننده فلزات در جهان خواهد بود. چین طی سال های آینده بزرگترین اقتصاد خواهد شد و این مساله تاثیر مثبتی بر بازار فلزات خواهد داشت.
رونق چشمگیر چین پس از رهایی از بحران شیوع ویروس کرونا نیز به این معناست که روند رشد این غول بزرگ اقتصادی آسیا اکنون بالاتر از سطح قبل از بحران کرونا است، به طوری که صادرات برخی کالاها اکنون 40 درصد بالاتر از قبل از بحران کرونا رسیده است.
از سوی دیگر تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماه سوم امسال احتمالا بیشتر از سطح قبل از بحران کرونا خواهد بود و روند رشد و رونق سریع اقتصادی در آلمان و بریتانیا نیز طی هفته های اخیر به خوبی مشهود بوده است.
البته چین هم اکنون با مشکلات و چالش های جدی در بخش مسکن روبرو شده و پیش بینی می شود رشد پایدار اقتصادی این کشور به 3 تا 4 درصد برسد. از سوی دیگر پیش بینی می شود رشد اقتصادی آسیا در سال 2022 میلادی کمتر از سال 2021 خواهد بود.
بی شک بحران بخش مسکن چین می تواند به ضرر رشد تقاضای فلزات پایه و اساسی در کوتاه مدت شود ولی اقتصاد چین هنوز تاثیر کاملا مثبتی بر بازار کامودیتی ها خواهد داشت.
برآوردها نشان می دهد سهم خودروهای برقی در فروش خودروهای جدید در چین تا سال 2040 به بیش از 80 درصد خواهد رسید این رقم در سال 2025 میلادی به حدود 25 درصد می رسد. این مساله به تنهایی خبر مثبتی برای بازار جهانی مس خواهد بود.
انتهای پیام /
بدون نظر