یک مقام ارشد هندی گفته است که دهلی نو به تلاش های خود برای کاهش وابستگی به واردات نفت از عربستان سعودی ادامه می دهد.به گزارش اویل پرایس، رسانه های هندی به نقل از یک مقام ارشد این کشور اعلام کردند، دهلی نو به تلاش های خود برای کاهش وابستگی به نفت اوپک ادامه خواهد داد و از پالایشگاه های خود خواسته است تا در قراردادهای نفتی ناعادلانه با عربستان سعودی بازنگری کنند.بر اساس این گزارش مقام ارشد هندی افزود: قراردادهای نفتی عربستان سعودی با دهلی نو، به ضرر خریدار است و ما در حال تلاش هستیم تا در این قراردادها بازنگری کرده و وابستگی خود را به نفت اوپک و عربستان کاهش دهیم.
هند بیش از 80 درصد نفت مورد نیاز خود را از طریق واردات تامین می کند و کشورهای خاورمیانه 60 درصد کل محموله های نفتی صادراتی به این کشور را تشکیل می دهند. مقام های هندی تاکنون بارها نارضایتی خود را نسبت به سیاست های عرضه و صادرات نفت اوپک اعلام کرده اند. افزایش قیمت جهانی نفت موجب رشد هزینه های واردات انرژی هند و تورم در این کشور شده است.ماه گذشته هند ناامیدی خود را نسبت به تصمیم اوپک پلاس برای عدم تغییر سقف تولید خود در ماه آوریل اعلام کرد و از کشورهای عضو این سازمان به خاطر بالا نگه داشتن مصنوعی قیمت جهانی نفت انتقاد کرد.
با وجود اینکه اوپک پلاس به تازگی تصمیم گرفته است تا تولید خود را به تدریج تا سقف یک میلیون بشکه طی 3 ماه آینده افزایش دهد ولی هند به انتقادات خود درباره قراردادهای نفتی ناعادلانه با کشورهای خاورمیانه ادامه می دهد. این مقام هندی گفت: در حالی که خریداران تعهدی برای افزایش همه محموله های نفتی در مفاد قرارداد دارد ولی عربستان و سایر تولیدکنندگان نفت یک گزینه برای کاهش عرضه در مواردی دارند که اوپک تصمیم می گیرد سطح تولید را به طور مصنوعی کاهش دهد تا قیمتها افزایش یابد. چرا کشورهای مصرف کننده باید هزینه تصمیمات اوپک را بپردازند؟
طی هفته های اخیر پالایشگاه های هند تا آنجا که توانسته اند واردات نفت خام از آمریکای شمالی و جنوبی را افزایش داده اند؛ این مساله بدان معناست که هند سومین واردکننده بزرگ نفت جهان قصد دارد واردات نفت خود از خاورمیانه را کاهش دهد. آمارهای اولیه نشان می دهد واردات نفت هند از آمریکا طی ماه فوریه به طور چشمگیری افزایش داشته و ایالات متحده با پیشی گرفتن بر عربستان سعودی به دومین تامین کننده بزرگ نفت هند در این مدت تبدیل شده است.
بدون نظر