مهمترین رویدادهای بین المللی در نخستین هفته کاری بازارهای بین المللی


تحلیلگران اینوستینگ بر این باورند که اوضاع سیاسی آمریکا و انتشار آمارهای مهم اقتصادی این کشور و برگزاری نشست اوپک پلاس از مهمترین رویدادهای هفته جاری در بازارهای بین المللی به شمار می رود.به گزارش اینوستینگ، نخستین رویداد مهم هفته جاری برگزاری انتخابات مجلس سنا در ایالت جورجیا است. به نظر می رسد بازارهای بین المللی از ایده روی کار آمدن یک رئیس جمهور دموکرات در آمریکا و یک مجلس نمایندگان که کنترل آن در دست دموکراتها است و یک مجلس سنا که جمهوریخواهان کنترل آن را در دست دارند، استقبال می کند.

این سناریو به نفع هر دو حزب سیاسی مهم آمریکا است. رقابت در ایالت جورجیا به شدت تنگاتنگ است و اگر دموکراتها پیروز شوند، عملا کنترل هر دو مجلس را در دست خواهند گرفت.دومین رویداد مهم هفته جاری، تحولات مربوط به شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان به خصوص آمریکا و ادامه روند واکسیناسیون است. در حالی که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به سرعت رو به افزایش است، برنامه واکسیناسیون کندتر از برنامه ریزی اولیه است. 

در حالی که دولت آمریکا قصد داشت تا پایان دسامبر 2020 بیش از 20 میلیون نفر را واکسینه کند ولی کمتر از 2.8 میلیون نفر در برابر ویروس کرونا واکسینه شده اند. سومین رویداد مهم، آمارهای اشتغال آمریکا در ماه دسامبر است که قرار است جمعه منتشر شود. این نخستین آمار مهم اقتصادی آمریکا است که قرار است در سال 2021 منتشر شود. 

در ماه نوامبر اقتصاد امریکا تنها 245 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرد. این پایین ترین رقم در 6 ماه اخیر به شمار می رود. پیش بینی می شود اقتصاد امریکا در ماه دسامبر کمتر از 100 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است. متن مذاکرات نشست فدرال رزرو در ماه دسامبر نیز قرار است چهارشنبه منتشر شود. 

چهارمین رویداد مهم ، نوسانات بازار سهام است. سال 2020 دوران خوب و پررونقی برای بازارهای سهام بوده است. طولانی ترین دوره رونق بازار سهام در سال 2020 اتفاق افتاده است. این رونق موجب شد تا شاخص اس اند پی 500 و داوجونز به رکوردهای بی سابقه ای برسد. اجرای سیاست های محرک پولی و مالی نقش مهمی در این رونق داشته است. به نظر می رسد بازار سهام در سال 2021 به شدت نوسان داشته باشد. 

پنجمین رویداد مهم هفته جاری نیز برگزاری نشست مجازی اوپک پلاس برای بحث ئ تبادل نظر درباره عرضه و تقاضای جهانی نفت است. اوپک پلاس در نشست دسامبر خود تصمیم گرفت تا تولید خود را پس از کاهش 7.7 میلیون بشکه در روز، به میزان 2 میلیون بشکه افزایش دهد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان