اداره اطلاعات انرژی آمریکا در تازه ترین گزارش خود پیش بینی کرد مصرف انرژی در ایالات متحده سالها طول خواهد کشید تا به سطح قبل از بحران شیوع ویروس کرونا بازگردد.به گزارش پلاتس، اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد: به خاطر بحران شیوع ویروس کرونا و تبعات منفی آن، شاید سال ها طول بکشد تا مصرف انرژی آمریکا به سطح قبل از بحران شیوع ویروس کرونا در سال 2019 برسد.بر اساس این گزارش پیش بینی می شود انرژی های تجدیدپذیر سهم بیشتری از تامین انرژی مورد نیاز آمریکا طی سال های آینده را تشکیل خواهد داد.
میزان تولید گازهای گلخانه ای در آمریکا نیز طی سال های آینده روند نزولی خواهد داشت.اداره اطلاعات انرژی آمریکا افزود: شاید سال ها طول بکشد تا وضعیت مصرف انرژی در این کشور به حالت عادی بازگردد. شیوع ویروس کرونا یک شوک تاریخی به تقاضای انرژی آمریکا وارد کرده و منجر به کاهش تولید گازهای گلخانه ای شده است. این بحران همچنین موجب نوسانات شدید در تولید و قیمت جهانی کالاها شده است. روند رونق اقتصادی، پیشرفت تکنولوژی، تغییرات مبادلات تجاری عوامل مهمی هستند که در بر میزان تولید و مصرف انرژی در آمریکا تاثیرگذار خواهد بود.
کاهش مصرف زغال سنگ و انرژی هسته ای برای تولید برق موجب خواهد شد تا سهم گاز طبیعی و انرژی های تجدیدپذیر در تولید برق در آمریکا افزایش یابد. پیش بینی می شود تقاضای برق در آمریکا تا سال 2025 میلادی به سطح 2019 بازنخواهد گشت. پیش بینی ها نشان می دهد تولید برق از انرژی های تجدیدپذیر 60 درصد کل ظرفیت اضافه شده به تولید برق آمریکا طی سال های 2020 تا 2050 را تشکیل خواهد داد.
سهم نیروگاه های گازی در تامین برق آمریکا به 36 درصد خواهد رسید و سهم زغال سنگ و انرژی هسته ای به نصف کاهش خواهد یافت. ظرفیت تولید برق از انرژی های تجدیدپذیر تا ده سال آینده بیش از 213 گیگاوات افزایش خواهد یافت. تولید برق نیروگاه های گازی نیز 63 گیگاوات افزایش خواهد داشت. این در حالی است که تولید برق نیروگاه های زغال سنگی با افت 100 گیگاواتی روبرو می شود.تا سال 2050 سهم انرژی های تجدیدپذیر در تولید برق آمریکا به 42 درصد خواهد رسید. این رقم در سال 2021 به 21 درصد می رسد.
بدون نظر