رویدادهای مهم اقتصادی هفته جاری : از آمارهای مهم آمریکا تا وضعیت اروپا


از آمارهای مهم آمریکا تا وضعیت اروپا » تقویم اقتصادی این هفته پر از آمارهای مهمی است که می تواند نشانگر تبعات ویروس کرونا بر رشد و رونق اقتصادی جهان باشد. به گزارش اینوستینگ، انتشار آمارهای خرده فروشی و تولید صنعتی آمریکا در ماه آوریل که قرار است روز جمعه منتشر شود، نخستین رویداد مهم اقتصادی هفته جاری است. این آمارها به خوبی تاثیر منفی تعطیلی کسب و کارها بر رشد و رونق اقتصادی آمریکا را نشان خواهد داد.

اقتصاددانان پیش بینی می کنند خرده فروشی در آمریکا با افت 11.6 درصدی روبرو شده است، این رقم در ماه مارس نیز با افت 8.4 درصدی روبرو شده بود. تولیدات صنعتی نیز احتمالا با کاهش که در ماه مارس 5.4 درصدی همراه شده احتمالا در ماه آوریل 11.5 درصد کاهش یافته است.

از آمارهای مهم آمریکا تا وضعیت اروپا »

آمارهای مهم آمریکا تا وضعیت اروپا

جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا نیز قرار است چهارشنبه درباره شرایط اقتصادی در موسسه اقتصاد بین الملل پترسون سخنرانی کند. سرمایه گذاران بین المللی به دقت این اظهارات را تجزیه و تحلیل خواهند کرد.

دومین رویداد مهم، تهدیدات تجاری ترامپ علیه چین است. ترامپ روز جمعه در مصاحبه با فاکس نیوز گفته است که در حال بررسی پایان دادن به فاز نخست توافق تجاری با چین است.

دولت ترامپ در حال ارزیابی تدابیر مجازات آمیز علیه چین به بهانه شیوع ویروس کرونا است، این تدابیر احتمالا شامل اقدامات تعرفه ای و انتقال چرخه تولید از چین به سایر کشورها خواهد بود.

ترامپ تهدید کرده است که اگر چین به تعهداتش در خصوص خرید کالاهای آمریکایی عمل نکند، کلیه توافقات تجاری قبلی را لغو خواهد کرد. توافق تجاری فعلی که از 15 فوریه اجرایی شده، چین را ملزم به خرید 200 میلیارد دلار بیشتر کالای آمریکایی طی دو سال می کند.

سومین رویداد مهم اقتصادی هفته جاری، آمارهای اولیه تولید ناخالص داخلی در انگلیس و آلمان است. پیش بینی می شود اقتصاد انگلیس در سه ماه نخست امسال با افت 2.5 درصدی روبرو شده است. بانک مرکزی انگلیس پیش بینی کرده است که اقتصاد این کشور امسال با افت 14 درصدی روبرو خواهد شد. این بدترین عملکرد در 300 سال اخیر است. نرخ بیکاری نیز به 8 درصد خواهد رسید.

پیش بینی می شود آلمان بزرگترین اقتصاد منطقه یورو نیز با افت 2.1 درصدی در سه ماه نخست 2020 روبرو شده باشد. دولت آلمان پیش بینی کرده است اقتصاد امسال با افت 6.3 درصدی مواجه می شود. این بدترین عملکرد پس از جنگ جهانی دوم خواهد بود.

چهارمین رویداد مهم هفته جاری، تشدید و تعمیق اختلاف بین بازار سهام و اقتصاد آمریکا است. آمارهای جدید اقتصادی نشانگر افت شدید و تاریخی فعالیت ها در آمریکا است و این مساله موجب نگرانی شدید سرمایه گذاران شده است.

سرمایه گذاران نگران این مساله هستند که اقدامات محرک پولی بی سابقه فدرال رزرو و دولت آمریکا موجب تشکیل حباب در بازار بورس شود. وزارت کار آمریکا روز جمعه گزارش داده است که اقتصاد این کشور 20.5 میلیون شغل را از دست داده است. این بیشترین افت بازار اشتغال آمریکا از زمان رکود بزرگ به شمار می رود.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان