بررسی رویداد های مهم اقتصادی هفته: از برگزاری نشست بانکهای مرکزی مهم جهان تا انتشار آمارهای اقتصادی به اعتقاد تحلیلگران بین المللی، برگزاری نشست بانکهای مرکزی آمریکا، اروپا و ژاپن طی روزهای آینده از مهمترین رویدادهای تاثیرگذار هفته جاری به شمار می رود.

به گزارش اینوستینگ، در حالی که بحران شیوع ویروس کرونا بانکهای مرکزی بزرگ جهان را مجبور به اتخاذ سیاست های انبساطی پولی کرده است، به نظر می رسد برگزاری نشست بانکهای مرکزی آمریکا اروپا و ژاپن در کانون توجهات سرمایه گذاران و تجار بین المللی قرار دارد.

بررسی رویداد های مهم اقتصادی هفته :

نخستین رویداد مهم هفته جاری برگزاری نشست فدرال رزرو آمریکا در روزهای سه شنبه و چهارشنبه است. این نخستین نشست فدرال رزرو از ژانویه خواهد بود. البته مقام های فدرال رزرو از ژانویه تاکنون چندین نشست برنامه ریزی نشده داشته و نرخ بهره را به نزدیک صفر کاهش داده  و خرید اوراق قرضه را از سر گرفته اند. این تدابیر و اقدامات موجب شده تا تراز مالی فدرال رزرو به رکورد بی سابقه 6.42 تریلیون دلاری افزایش یابد. سرمایه گذاران منتظر روشن شدن جزئیات برنامه های جدید فدرال رزرو برای حمایت از رشد و رونق اقتصادی آمریکا هستند.

خبرهای اقتصاد بین الملل

دومین رویداد مهم، برگزاری نشست بانک مرکزی اروپا است. بانک مرکزی اروپا قصد دارد بیش از یک تریلیون یورو برای خرید اوراق قرضه و دارایی ها هزینه کند. این در شرایطی است که کریستین لاگارد رئیس بانک مرکزی اروپا هشدار داده است که تبعات منفی بحران کرونا می تواند موجب افت 15 درصدی اقتصاد منطقه یورو در سال 2020 شود.  به اعتقاد تحلیلگران، برنامه خرید 750 میلیارد یورو اوراق قرضه از سوی بانک مرکزی اروپا تنها تا اکتبر ادامه خواهد داشت. بنابر این بانک مرکزی اروپا چاره ای ندارد جز اینکه 500 میلیارد یوروی دیگر نیز برای اجرای این برنامه اختصاص دهد. نشست بانک مرکزی ژاپن نیز دوشنبه برگزار خواهد شد.

بررسی رویداد های مهم اقتصادی هفته

 

 

 

 

 

سومین رویداد مهم هفته جاری انتشار آمارهای تولید ناخالص داخلی و مدعیان دریافت بیمه بیکاری در آمریکا است. نخستین آمارهای رسمی درباره وضعیت تولید ناخالص داخلی در سه ماه نخست 2020 منتشر خواهد شد. این در شرایطی است که در 5 هفته گذشته بیش از 27 میلیون نفر بیکار شده اند.

تحلیلگران موسسه مالی آی ان جی بر این باورند که اقتصاد آمریکا در سه ماه نخست 2020 با افت شدید 6 درصدی روبرو شده و این شرایط برای سه ماه دوم به مراتب بدتر خواهد بود. شاید افت اقتصادی آمریکا در سه ماه دوم امسال به بیش از 40 درصد برسد.

 

چهارمین رویداد مهم انتشار آمار های مهم منطقه یورو از جمله تولید ناخالص داخلی بیکاری و نرخ تورم خواهد بود. مهمترین سوال این است که وضعیت رشد اقتصادی منطقه یورو در سه ماه نخست چگونه بوده است. آمارهای بیکاری مارس نیز نشان خواهد داد که چه تعداد نیروی کار تحت تاثیر بحران ویروس کرونا بیکار شده اند.

خبرهای اقتصاد بین الملل

پنجمین رویداد مهم نیز وضعیت قیمت جهانی نفت است. طی روزهای آینده مشخص خواهد شد که آیا بازار نفت قادر به بازگشت به تعادل خواهد بود یا نه. شیوع ویروس کرونا و کاهش تقاضا موجب شده تا بازار انرژی با مازاد عرضه روبرو شده و ذخایر انرژی کشورهای مختلف نیز تقریبا پر شده باشد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان