ویروس کرونا ببرهای اقتصادی آسیا را زمین گیر کرد


تازه ترین آمارهای رسمی نشان می دهد شیوع ویروس کرونا تاثیر منفی شدیدی بر رشد اقتصادی ببرهای آسیایی داشته است.به گزارش اینوستینگ، ببرهای آسیایی یعنی کشورهایی که دارای سریعترین رشد اقتصادی هستند، طی سه ماه دوم 2020 میلادی با افت شدید تولید ناخالص داخلی روبرو شده اند. شیوع ویروس کرونا عامل اصلی کاهش شدید رشد اقتصادی سنگاپور، کره جنوبی، هنگ کنگ و تایوان بوده است.

بر اساس این گزارش نکته عجیب ماجرا آنجاست که افت تولید ناخالص داخلی برخی از این کشورها واقعا قابل توجه است. تولید ناخالص داخلی سنگاپور در سه ماه دوم 2020 نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 13.2 درصد کاهش داشته است. اعمال محدودیت های قرنطینه ای زیان و ضرر شدیدی را به بخش گردشگری و خرده فروشی سنگاپور وارد کرده و ضعف تقاضای خارجی نیز فشار زیادی را بر بخش صادرات این کشور تحمیل کرده است.

کره جنوبی نیز که اقتصادش به شدت به صادرات وابسته است، از این مساله کاملا آسیب دیده است. رشد اقتصادی کره جنوبی در سه ماه دوم امسال با افت 2.9 درصدی نسبت به سال قبل همراه شده که این بیشترین افت رشد اقتصادی این کشور در 22 سال گذشته است. صادرات کره جنوبی نیز در این مدت 16.6 درصد کاهش داشته است.

تولید ناخالص داخلی هنک کنگ نیز در این مدت بیش از 9 درصد افت داشته است. شیوع ویروس کرونا و مشکلات سیاسی و امنیتی این کشور با چین عوامل اصلی افت چشمگیر رشد اقتصادی به شمار می رود. تولید ناخالص داخلی هنگ کنگ برای 4 فصل متوالی با کاهش روبرو شده است. تایوان از جمله ببرهای اقتصادی آسیایی است که کمترین زیان و ضرر را از بحران شیوع ویروس کرونا متحمل شده است به طوری که رشد اقتصادی این کشور در سه ماه دوم امسال با افت 0.73 درصدی روبرو شده است. تایوان در کنترل ویروس کرونا نیز موفق عمل کرده است.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان