تقویم اقتصادی هفته جاری: مهمترین رویدادهای موثر بر بازارهای جهانی


در حالی که ده ها شرکت بزرگ آمریکایی گزارش عملکرد مالی خود را طی روزهای آینده منتشر می کنند و آمارهای اقتصادی مهم در کشورهای مختلف، نشانگر تبعات ویروس کرونا بر بخشهای مختلف خواهد بود ولی تمرکز اصلی بازارهای بین المللی همچنان بر روی ویروس کرونا و چگونگی بازگشایی اقتصاد آمریکا خواهد بود. در ادامه این مطلب ، مهمترین رویدادهای موثر بر بازارهای جهانی را مشاهده می نمایید:
به گزارش اینوستینگ، نخستین رویداد مهم هفته جاری بازگشایی برخی ایالت های آمریکا و لغو محدودیت های اعمال شده برای مقابله با ویروس کرونا خواهد بود.
دونالد ترامپ روز شنبه گفته است که ایالت های تگزاس و ویرجینیا اجازه خواهند داشت تا برخی کسب و کارهای خود را از روز دوشنبه بازگشایی کنند ولی در عین حال همچنان تدابیر محتاطانه و پیشگیرانه را رعایت کنند.
در برخی ایالت های آمریکا نیز تظاهرات اعتراض آمیزی در مخالفت با ادامه قرنطینه برگزار شده است. ترامپ نیز از برگزاری این تظاهرات حمایت کرده است.

مهمترین رویدادهای موثر بر بازارهای جهانی
دومین رویداد مهم، انتشار گزارش های مالی حدود 100 شرکت آمریکایی فعال در بورس وال استریت است. شاخص اس اند پی 500 آمریکا تا روز پنجشنبه گذشته 25 درصد از افت چشمگیر خود از ماه مارس تاکنون را جبران کرده است.
آمارهای درآمد و سود شرکتهای آمریکایی می تواند تا حد زیادی تبعات منفی ناشی از گسترش ویروس کرونا بر اقتصاد این کشور را نشان دهد.

مهمترین رویدادهای موثر بر بازارهای جهانی

سومین رویداد مهم هفته جاری اعلام گزارش مربوط به مدعیان دریافت بیمه بیکاری در آمریکا است. آمارهای رسمی نشان می دهد بیش از 22 میلیون آمریکایی طی ماه گذشته در پی تعطیلی کسب و کارها و مدارس و اعمال محدودیت های قرنطینه ای، درخواست دریافت بیمه بیکاری را ثبت کرده اند.
پیش بینی می شود میزان سفارش کالاهای بادوام در آمریکا نیز با کاهش روبرو شده است. افت قیمت کالاها در پی رکود بخش نفت و گاز نیز تاثیر مهمی بر کاهش فعالیت های اقتصادی آمریکا و افزایش بیکاران داشته است.
چهارمین رویداد مهم انتشار شاخص خرید مدیران در منطقه یورو است. این آمارها روز پنجشنبه اعلام خواهد شد. این شاخص ماه گذشته به کمتر از 29.7 واحد رسید که بیشترین افت از جولای 1998 میلادی به شمار می رود. این شاخص به طور کلی نشانگر وضعیت بخش صنعت و خدمات منطقه یورو است.
موسسات آیفو و زد ئی دبلیو آلمان نیز آمارهای مربوط به شاخص خرید مدیران را منتشر خواهند کرد تا وضعیت اقتصادی این کشور در مواجهه با بحران کرونا مشخص شود.
پنجمین رویداد مهم در تقویم اقتصادی بین الملل هفته جاری نیز انتشار آمارهای رسمی بریتانیا درباره تبعات و تاثیرات منفی ویروس کرونا بر اقتصاد این کشور است. پیش بینی می شود تبعات اقتصادی و مالی بحران کرونا برای بریتانیا به مراتب ناگوارتر از بحران مالی 2008 خواهد بود.
برخی اقتصاددانان پیش بینی می کنند میزان خرده فروشی در اقتصاد بریتانیا با افت 10 درصدی روبرو خواهد شد. آمارهای بیکاری و تورم انگلیس نیز طی روزهای آینده منتشر می شود.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان