تضعیف جایگاه دلار آمریکا موجب نوسان شدید قیمت فلزات خواهد شد


نوسان شدید قیمت فلزات

تضعیف جایگاه دلار آمریکا موجب نوسان شدید قیمت فلزات خواهد شد : رئیس بخش تحقیقات کالاها در کامرزبانک آلمان بر این باور است که دلار آمریکا دیگر یک مکان امن برای سرمایه گذاری به شمار نمی رود و این مساله به معنای نوسانات شدید قیمت فلزات خواهد بود. به گزارش پلاتس، اوگن واینبرگ رئیس بخش تحقیقات کالاها در کامرزبانک آلمان تاکید کرد: دلار آمریکا که معمولا برای قیمت گذاری فلزات استفاده می شود، دیگر یک مکان امن سرمایه گذاری محسوب نمی شود و این بدان معناست که قیمت فلزات با نوسانات زیادی روبرو خواهد شد.

وی در ادامه افزود: جایگاه دلار آمریکا به شدت تحت تاثیر ضعف اقتصاد این کشور ناشی از بحران ویروس کرونا و نرخ بهره منفی قرار گرفته است. به نظر من از این پس کمتر می توان روند ارزش نرخ ارزهای بین المللی را پیش بینی کرد.

تضعیف جایگاه دلار آمریکا موجب نوسان شدید قیمت فلزات خواهد شد :

این تحلیلگر ارشد اقتصادی اظهار داشت: در شرایط فعلی بازار، همه ارزها در برابر کالاهایی مثل املاک و مستغلات ارزش ضعیف تری دارند. احتمالا با یک رقابت بزرگ علیه ارزها روبرو خواهیم شد و دلار احتمالا ارزش خود را بیشتر از گذشته از دست خواهد داد. البته این مساله بدان معنا نیست که یورو می تواند به یک قدرت مسلط و برتر تبدیل شود. نکته اصلی ضعف ارزش دلار آمریکا است.

تاثیر کرونا در اقتصاد آمریکا

ریکاردو اوانجلیستا تحلیلگر اکتیوتریدز نیز پیش از این گفته است که ارزش دلار طی روز معاملاتی گذشته بیش از 3 درصد کاهش داشته است. از سوی دیگر ارزش یورو که در بحران کرونا روزهای تاریک و سیاهی را پشت سر گذاشت با افزایش نسبی روبرو شده چرا که سرمایه گذاران شاهد بازگشایی تدریجی فعالیت های اقتصادی در اروپا هستند و اطمینان بیشتری به یورو پیدا کرده اند.

عرضه قراضه غیر آهنی در بسیاری از مناطق جهان طی هفته های اخیر به شدت کاهش داشته است که علت اصلی آن افت فعالیت های صنعتی، اختلالات حمل و نقل و کاهش انگیزه قیمتی برای جمع آوری قراضه بوده است. قراضه مس به طور ویژه با کمبود شدیدی روبرو شده است چرا که بخش عمده آن به آسیا منتقل شده است.

در آمریکا عرضه قراضه به خاطر افت شدید فعالیت های صنعتی و مسائل جدی چرخه تولید و عرضه، با کاهش روبرو شده است. فروش خودرو در آمریکا در ماه آوریل بیش از 50 درصد کاهش داشته است.

یک کارشناس مرکز بازیافت فلزات اروپا نیز گفت: فعالیت در صنعت فلزات قراضه در اروپا در بحبوحه شیوع ویروس کرونا به شدت کاهش داشته است. در سوئد فعالیت در این بخش به 80 درصد سطح تجاری 2019 رسیده و سایر کشورهای شمال اروپا نیز 60 تا 70 درصد سطح تجاری عادی خود مشغول به فعالیت هستند. این رقم برای کشورهای جنوب اروپا به 50 تا 60 درصد رسیده است.

در خاورمیانه، حجم تجارت قراضه 80 درصد کاهش داشته و صنایع قراضه آفریقا نیز با 50 درصد ظرفیت خود کار می کنند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان