صندوق بین المللی پول: بحران کرونا 15 تریلیون دلار به اقتصاد جهان آسیب زده است


صندوق بین المللی پول در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد بحران شیوع ویروس کرونا تاکنون موجب افت 15 تریلیون دلاری تولید ناخالص داخلی جهان شده است.

به گزارش رویترز، صندوق بین المللی پول ضمن اشاره به تبعات مالی بحران ویروس کرونا، نوشت: برنامه های حمایت مالی دولت ها برای مقابله با آثار منفی بحران شیوع ویروس کرونا و تزریق نقدینگی از سوی بانک های مرکزی جهان تاکنون موجب کاهش 15 تریلیون دلاری تولید اقتصادی دنیا شده است.

بر اساس این گزارش صندوق بین المللی پول افزود: اقتصاد جهان در نتیجه پاندمی کرونا 15 تریلیون دلار زیان دیده است زیرا بانک های مرکزی سراسر دنیا برنامه های محرک پولی بیشتری را در سال 2020 میلادی در مقایسه با 10 سال قبل از آن به اقتصاد تزریق کرده اند.

جفری اوکاموتو، معاون اول صندوق بین‌المللی پول در این باره گفت: کشورهای جهان از مارس  2020 تاکنون بیش از 15 تریلیون دلار برنامه محرک پولی و مالی اجرا کرده‌اند. البته اجرای این اقدامات لازم بوده است و اگر این اقدامات حمایتی نبود؛ رکود سال 2020 که بدترین رکود از زمان رکود بزرگ دهه 1930 بود، 3 برابر بدتر بود.

این مقام صندوق بین المللی پول در ادامه خواستار اجرای اصلاحات سختی شد که نوید بخش یک آینده پایدار و روشن‌تر خواهد بود نه فقط رسیدن به اقتصاد قبل از بحران کرونا و تمرکز این اصلاحات باید بر بهبود تولید، کار و بازارهای مالی باشد.

صندوق بین المللی پول هشدار داده اگر اصلاحات اجرایی نشوند، روند بهبود از بحران کرونا برای اکثر کشورها سال ها طول خواهد کشید.

این صندوق به سیاست‌گذاران توصیه کرده سیاست خود را از نجات اقتصادهایشان به تقویت آنها از طریق اصلاحات رشد محور تغییر دهند.

انتهای پیام /

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمشاورهبازده سبدمشتریان